ŠTA JE OVO? MARKO ĐEDOVIĆ USKORO NAPUŠTA ELITU? Mislio da ga kamere NE SNIMAJU PA OTKRIO DETALJE, svi u NEVERICI
Marko Đedović, Foto: Espreso

SVI DETALJI

ŠTA JE OVO? MARKO ĐEDOVIĆ USKORO NAPUŠTA ELITU? Mislio da ga kamere NE SNIMAJU PA OTKRIO DETALJE, svi u NEVERICI

Nastalo je komešanje nakon što je izneo da bi ranije napustio rijaliti.

Objavljeno:

Prošle noći u rijalitiju "Elita", takmičar Marko Đedović izneo je svoje planove o mogućem ranijem napuštanju rijalitija.

Naime, Đedović je iskreno poverio svoje misli ostalim takmičarima, izrazivši osećaj dosade i frustracije zbog međuljudskih odnosa unutar kuće, koje smatra veoma isforsiranim i neprirodnim.

Ovaj neočekivani obrt izazvao je pažnju gledalaca, ali i samih učesnika rijalitija, s obzirom na to da je Marko do sada važio za jednog od najkontroverznijih takmičara, uvek spreman da se suoči sa izazovima i konfliktima.

Marko Đedović progovorio o napuštanju rijalitija
Marko Đedović progovorio o napuštanju rijalitijafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Međutim, njegova iskrenost o osećanjima dosade i neprijatnosti u vezi sa međuljudskim odnosima, predstavlja novu dimenziju u njegovom učešću u rijalitiju.

- Ja već razmišljam da idem ranije kući, ne mogu ja ovo više - rekao je Marko Đedović i ostavio sve takmičare u šoku.

- Dva pozitivna pitanja i svi će se družiti sa vama! Tri poklona ti stignu i eto ti, imaš druga i drugaricu - dodao je ironično Đedović.

Đedović želi da napusti rijaliti
Đedović želi da napusti rijalitifoto: Youtube / Printscreen/ Zadruga Officail

Marko Đedović nije krio svoju nameru da razmisli o ranijem napuštanju rijalitija "Elita". Istakao je da su međuljudski odnosi u kući postali izuzetno naporni za njega, te da razmišlja o tome da prekine svoje učešće pre zvaničnog kraja takmičenja. Ova otvorena iskrenost izazvala je buru reakcija među takmičarima, ali i postavila pitanje koliko su zaista autentični odnosi unutar rijaliti šou programa.

Nakon Đedovićevog priznanja, ostali takmičari su iskazali iznenađenje, ali i razumevanje za njegove dileme. Takođe, ova tema izazvala je burne reakcije među gledaocima, koji su putem društvenih mreža aktivno komentarisali Markovu iskrenost i postavljali pitanja o pravim motivima učesnika rijalitija.

- "Ne želimo da se Đedović diskvalifikuje", "Je l' ovo Đedović najavljuje da će se diskvalifikovati?", "Čekaj, šta? Diskvalifikacija Marka Đedovića?" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.